معروف ترین کاور برای تزئین بیسکویت هاست. از سفیده ی تخم مرغ و پودر2قند درست می شه و برای رقیق کردنش از آب استفاده می کنن. به2جای سفیده ی تخم مرغ خام، که ممکنه مشکلاتی برای سلامتی افراد ایجاد کنه، می شه از22پودر مرنگ استفاده کرد. پودر مرنگ از سفیده ی تخم مرغ خشک شده به همراه تثبیت کننده تشکیل شده است.

خاندان سلطنتی بریتانیا و فرانسه بسیار در رشد، تنوع و گسترش محصولات قنادی نقش داشتن. اونها براشون چیدن میزهای دسر متنوع و پر زرق و برق خیلی2مهم بود و در پی درخواست هاشون، شف ها مجبور به خلق رسپی های جدید می شدن. این آیسینگ هم به خاطر کیک عروسی ملکه ویکتوریای انگلستان نوشته شد. ملکه برای مراسم ازدواجش کیک عروسی بسیار بزرگ و کار شده سفارش داده بود. در اون زمان،2کیک های عروسی خاندان سلطنتی با میوه های خُشکِ خیسانده شده در برندی پخته می شد، تعداد طبقات و مدل2کیکی که ملکه سفارش داده بود، ایجاب می کرد که سرآشپز ها خییلی زودتر از مراسم شروع به آماده سازی کیک کنن.2شف فرانسویِ ملکه به دنبال راه حلی برای خراب نشدن میوه های توی کیک و با علم به اینکه پودر قند توی محیط موندگاره و کاور کردن با آیسینگ نمی ذاره هوا داخل کیک نفوذ کنه و کیک خراب شه، این رسپی رو طراحی کرد. چون اولین بار خاندان سلطنتی برای کیک عروسیشون از این آیسینگ استفاده کردن اسمش شد رویال آیسینگ.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]